torstai 10. maaliskuuta 2011

Historia 10.3.2011 asti

#VRVeikkauksen pitkä historia alkoi jo viisi viikkoa sitten, kun Katleena päätti arvuutella tweettaajia siitä, milloin juna on perillä. Vivahteikkaaseen taipaleeseemme on sen jälkeen mahtunut useita järisyttäviä skandaaleita.

27.2.2011 (ns. bingoskandaali)

#VRVeikkaus oli saada kilpailijan #VRBingosta. Me #VRVeikkauksessa emme kuitenkaan panikoineet lainkaan, vaan torjuimme hyökkäyksen laskemalla liikkeelle valheita oikeiksi todistettuja huhuja bingon yhteyksistä Stasiin, Gaddafiin, Otaniemen uskonlahkoon ja Lenita Airistoon. Kohu laantui pian.

3.3.2011 (ns. addiktioskandaali)

#VRVeikkausta epäiltiin riippuvuuden aiheuttamisesta. Kohu levisi laajalle, ja se sai mukaansa kaksi keskustelijaa ja kolme sivustaseuraajaa. Sittemmin puheet laantuivat, mutta vastaisuuden varalle olemme listanneet vastaväitteitä, jos vihapuheet sattuvat jälleen nostamaan päätään.

6.3.2011 (ns. kulkuseurantaskandaali)

VR:n junien kulkuseuranta väitti junan lähteneen Riihimäeltä minuuttia aikaisemmin, vaikka se seisoi yhä raiteella. Voiko mihinkään enää luottaa? Oliko veturikuski lahjottu? Kuka söi eväsleipäni?

10.3.2011 (ns. tumppuskandaali)

Hämeenlinnan lippuautomaatin päälle oli jätetty lapaset. Oliko junien kuuluttaja luovuttanut ja lyönyt hanskansa tiskiin? Enteileekö tämä lisää myöhästymisiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti